Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th November 2005, 13:25
Mahir Mahir is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: The Netherlands, Apeldoorn
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via MSN to Mahir Send a message via Yahoo to Mahir
Default from http to https after installation?

Hello,

I have a ispconfig server running atm it is running on http but now we wanne run it on https how must we do this? because we already have domain names running on this server? is there anyway to change to to https://name:81 ?

Yours,
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with https and IE on Mac os and safari DarkBen Installation/Configuration 11 29th September 2006 17:45
From HTTP to HTTPS fastcooler Installation/Configuration 4 15th April 2006 15:43
No login access by http or https onoxsis Installation/Configuration 9 24th October 2005 11:13
Diffenrent language in installation text! Pelle Installation/Configuration 4 2nd October 2005 12:46
Change from https to http after install hagel Installation/Configuration 4 22nd August 2005 17:14


All times are GMT +2. The time now is 09:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.