Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd January 2007, 15:06
rannia_ptaha rannia_ptaha is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default 403 Forbidden (Permission to /)

Hello!
Sorry for may be common Q, but I couldn't find topic with my problem on these forums.

I installed ISPserver with the DNS server.name.com. This is main server.
Everything is ok (mail, ftp, dns). The problem with Apache.

1. When I try to access directly to http://server.name.com/ it shows Welcome- message: " This IP address is shared. For access to the web site which you look for, enter its address instead of its IP."
2. If I try to http://www.server.name.com/ - can't display the webpage...
3. User can access ftp, mail,...

ok... I configured another one site on the same server = company.com
When I try to access directly to http://company.com/ it shows "Forbidden. You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

I checked the quota and trafic = set ok.
Looks like smth wrong with my hands, head and permission to .../www/web1 (.../www/web2) = the permission is set for web_user1 - why Apache can't access it?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
403 Error- Forbidden! actiononline Installation/Configuration 1 14th December 2006 20:56
403 Error- Forbidden! on form submit Macord General 4 11th December 2006 22:22
ERROR 403 permission and access problem isopure General 8 1st September 2006 10:15
CGI issues - 403 Error- Forbidden! itgroup Installation/Configuration 4 2nd June 2006 09:43
problem with Webalizer (403 Error- Forbidden!) kong121s Installation/Configuration 9 28th April 2006 10:33


All times are GMT +2. The time now is 17:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.