Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th January 2007, 10:12
bitonw bitonw is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Redhill, UK
Posts: 13
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question IPSConfig 2.2.9 -> Bind9 config problem

Hi,

After upgrading ISPConfig 2.2.8 to version 2.2.9 all went fine, till I created a sub-domain. The box couldn't resolve any DNS. Checking the ISPConfig Service status page the DNS Service was down.

Checking the log files I found some error messages:

Problems with etc/bind/named.conf
line 34 '<'
line 39 '<'
line 44 unexpected token near end of file

After opening etc/bind/named.confI found that on line 34 <! some text > and on line 39 the same. I changed this with //<! some text > I could start bind again and resolve DNS. The box is happy running again.

Any one here knows if this is a bug in ISPConfig version 2.2.9?

Biton
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
spamassasin/clamAV not working Daisy Installation/Configuration 32 15th February 2007 00:09
PHP problem ..Just installed ISP Config malikp Installation/Configuration 5 10th April 2006 11:43
Problem with the apache (I can't start ist) M.Behrens Installation/Configuration 11 31st March 2006 10:48
DNS Config Problem bolinux Installation/Configuration 27 20th August 2005 16:12


All times are GMT +2. The time now is 03:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.