Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th January 2007, 16:24
smackYYZ smackYYZ is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Server move - all working except inbound email

I moved my servers to a new colocation, I changed IP numbers both throught the admin pages and also via phpMyAdmin.

DNS not done on ispconfig box is done by third party, and was updated.

To date everything is working fine except inbound email. See maillog sample:

Jan 16 10:22:35 mail postfix/qmgr[4037]: 029071C071D: to=<web41_scott@ip-208-67-219-40.n.opendns.com>, orig_to=<scott@scotthisscott.com>, relay=none, delay=1, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to ip-208-67-219-40.n.opendns.com[208.67.219.40]: Connection timed out)


Any ideas/insight would be appreciated.

Mike
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Setting up a backup mail server setup with two installations of ISPConfig zitch Tips/Tricks/Mods 7 30th December 2006 10:07
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 10:01
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 13:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.