Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 3rd August 2005, 14:02
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by morphinex
This is all I get in mail.log:

Aug 3 12:28:32 localhost ipop3d[6185]: pop3 service init from 193.214.121.102
Aug 3 12:28:32 localhost ipop3d[6185]: Logout user=??? host=[193.214.121.102]

Debugging info from UebiMiau (via POP):

<- +OK POP3 localhost.localdomain v2003.83 server ready
-> USER opplev.no_even
<- -ERR Unknown AUTHORIZATION state command

And, yeah - I've tried sending to users outside the system. The email is delivered successfully nontheless...
Can you try and send yourself an email? My guess is that the mailbox hasn't been created yet, and I think it will be created when the first email arrives.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.