Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 24th December 2006, 05:49
cybereatl cybereatl is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 255
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Yahoo to cybereatl
Default ISPConfig unsual behavior!

Hi Folks,

Recently am experimenting some issues with new sites on my ISPConfig box, currently I've 15 webs working properly with no issues, but now am facing a very long time to show new site.

I bought a domain last monday, domain was active after 30 minutes, I've change nameservers to my isp box, then I proceed to create account for that domain and creater users to upload files.

Today saturdary site is not showing up a thing and I type "dig domain.info" dig domain.info

; <<>> DiG 9.3.1 <<>> domain.info
;; global options: printcmd
;; connection timed out; no servers could be reached
[root@morticia ~]#

But if I visit www.dnsstuff.com and look for an A record I got:
Searching for domain.info A record at ns1.domain.info. [xxx.xx.xxx.204]: Timed out. Trying again.

What can be possibly happening

Thanks in advance
__________________
Eli Acevedo
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fastcgi and php with ispconfig tosser Tips/Tricks/Mods 3 25th June 2006 22:01
Strange behavior Postfix - ISPConfig adocom General 4 14th June 2006 01:53
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 23:18
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 16:16
Starting the ISPConfig and strange behavior MyLinux General 1 6th September 2005 15:20


All times are GMT +2. The time now is 23:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.