Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 21st December 2006, 18:09
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by edge
Is this all I need to do, or do I need to set something in a config file to use the new rules?
I think this is sufficient, although I haven't tested it yet.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig stop working after i add a new site xTiNcTion Installation/Configuration 4 5th January 2007 23:55
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL wmrwl HOWTO-Related Questions 73 6th October 2006 23:06
Update your webmin if you use it! edge Server Operation 0 24th September 2006 14:33
webmin and Debian flo Installation/Configuration 2 4th August 2006 15:36
Have to manually add virtual server without WWW? lipp9000 Installation/Configuration 8 21st July 2006 15:54


All times are GMT +2. The time now is 10:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.