#91  
Old 13th December 2006, 17:49
jnsc jnsc is offline
rotaredoM
 
Join Date: Mar 2006
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 531
Thanks: 11
Thanked 175 Times in 79 Posts
Default

If the time is updated on the statistics page, then the stats have been regenerated. AWStats is maybe ignoring the new records, because it has some rules that are described here http://awstats.sourceforge.net/docs/...FERENT_RESULTS
Reply With Quote
Sponsored Links
  #92  
Old 13th December 2006, 18:25
BlueStream BlueStream is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 71
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jnsc
If the time is updated on the statistics page, then the stats have been regenerated. AWStats is maybe ignoring the new records, because it has some rules that are described here http://awstats.sourceforge.net/docs/...FERENT_RESULTS
Checked it out mate. Doesn't explain it. The bandwidth usage remains the same for one. And then also there are new IPs accessing the server so they should appear too.

Not to mention that I have also edited the awstats.shared.conf file so that URLWithQuery equals to 1 and that doesn't appear either.
Reply With Quote
  #93  
Old 13th December 2006, 22:16
jnsc jnsc is offline
rotaredoM
 
Join Date: Mar 2006
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 531
Thanks: 11
Thanked 175 Times in 79 Posts
Default

For the first problem I juste release a new version.

In order to update follow this steps:

Code:
wget http://jnsc.ch/downloads/ISPConfig_awstats_pkg_alpha-7.tar.gz
Code:
tar -xvzf ISPConfig_awstats_pkg_alpha-7.tar.gz
Code:
cd ISPConfig_awstats_pkg
Code:
cp awstats.php /root/ispconfig/scripts/shell/awstats.php
Code:
rm /etc/awstats/awstats.www.YOUR.HOSTNAME.com.conf
Code:
/root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/awstats.php
For the second problem, AWStats uses a cache, so it will not regenerate entries that have already been generated, even if you have changed the configuration.

Try to delete the cache and regenerate the cache. The cache is located here

Code:
/home/www/webX/web/awstats/awstats122006.www.YOUR.HOSTNAME.com.txt
(for you /var instead of /home)

Last edited by jnsc; 6th November 2008 at 16:02.
Reply With Quote
  #94  
Old 14th December 2006, 05:02
BlueStream BlueStream is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 71
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jnsc
For the second problem, AWStats uses a cache, so it will not regenerate entries that have already been generated, even if you have changed the configuration.

Try to delete the cache and regenerate the cache. The cache is located here

Code:
/home/www/webX/web/awstats/awstats122006.www.YOUR.HOSTNAME.com.txt
(for you /var instead of /home)
Hi. I removed the cache file and ran /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/awstats.php. Same thing. Time was updated but stats were not.

Although, the stats were updated at 4am.

EDIT: Could it be that this implementation of the stats does not display the details of the current day until it has passed?

Last edited by BlueStream; 14th December 2006 at 11:15.
Reply With Quote
  #95  
Old 18th December 2006, 23:54
domi-nik domi-nik is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default postfix

Hi!
How to generate awstats report for postfix ?
Reply With Quote
  #96  
Old 19th December 2006, 00:40
jnsc jnsc is offline
rotaredoM
 
Join Date: Mar 2006
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 531
Thanks: 11
Thanked 175 Times in 79 Posts
Default

Hi, as this installer is intended to generate Statistics for each site on the server, I think it's not the best place to start if you want to generate stats for postfix. I think a simple cron will do the job just fine.

I never tryed it, but it looks not to difficult to do it by using maillogconvert.pl
Reply With Quote
  #97  
Old 2nd January 2007, 06:01
BlueStream BlueStream is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 71
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi there..

Did anyone experience their previous month's logs lost? On the 1st yesterday, I only had last month's report but that page was empty.

Today, there is a new page for this month but the previous month's page still remains empty and the last update time is "01 Jan 2007 - 04:02"

Happy New Year people!
Reply With Quote
  #98  
Old 2nd January 2007, 11:32
SupuS SupuS is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 202
Thanks: 68
Thanked 14 Times in 12 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by BlueStream
Hi there..

Did anyone experience their previous month's logs lost? On the 1st yesterday, I only had last month's report but that page was empty.

Today, there is a new page for this month but the previous month's page still remains empty and the last update time is "01 Jan 2007 - 04:02"

Happy New Year people!
same here .. statistics for January are ok but statistics for December is lost .. even awstats.www.server.domain.2006-12.html shows statistics for January but without any data ... webalizer shows all ok

Last edited by SupuS; 2nd January 2007 at 17:47.
Reply With Quote
  #99  
Old 2nd January 2007, 17:46
rons_rons rons_rons is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have follow your steps in this link http://www.howtoforge.com/awstats_ispconfig

but after installing i dun see an awstats folder being created..
what should i do and what is the problem?
Reply With Quote
  #100  
Old 3rd January 2007, 16:11
jnsc jnsc is offline
rotaredoM
 
Join Date: Mar 2006
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 531
Thanks: 11
Thanked 175 Times in 79 Posts
 
Default

Yes the logs for December are empty. This problem is the same as last month, and a closer look at my fix showed me that I missed one parameter, so the fix was ineffective.

I will publish a new version, and I hope that this time it will work.

I apologise for this problem.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configuring Awstats for ispconfig feanor Installation/Configuration 26 23rd February 2009 20:14
AWStats as .pkg-AddOn-package TobiasTM Feature Requests 8 13th October 2006 18:27
Suse Ispconfig and AWstats shajazzi Installation/Configuration 4 16th May 2006 00:04
php-nuke installer... how to do it? danf.1979 General 8 20th December 2005 20:23
Help config Awstats domino Programming/Scripts 4 6th September 2005 07:47


All times are GMT +2. The time now is 00:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.