Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd December 2006, 14:40
ripit ripit is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Amavis Postfix problems

Hi
I've setup a mailserver with postfix, amavis, mysql and spamassassin whith virtual users. If I send a mail to a user that isn't in amavis db the message get rejected by postfix and returned to sender and this only seems to happen if the user doesn't have directories created, by that I mean if add them to amavis send mail and then remove them again it works. If anybody understands what I mean and have a clue please help.

/Johan
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 18:58
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 16:47
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 16:36
Mail issue with Postfix + Amavis + Spamassassin mhxy594 Server Operation 3 21st August 2006 07:50
problems sending receiving mail on Postfix mavgh1 HOWTO-Related Questions 17 10th March 2006 13:43


All times are GMT +2. The time now is 03:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.