Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th October 2005, 00:17
AngelDrago AngelDrago is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Florida -- USA
Posts: 100
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Debian Question II

hi everyone i followed this http://www.howtoforge.com/forums/sho...pache2-default

and my phpinfo page workes only if i go down like http://www.mydomain.com/web1/web/ but not to http://www.mydomain.com/phpinfo.php what steps do i need to do to fix that and again thank you for the kind help...

AngelDrago
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Setup - Debian Woody (3.0)... sending mail from my XP box? ExCIA HOWTO-Related Questions 17 27th June 2007 18:31
Debian Question AngelDrago Installation/Configuration 8 18th January 2006 06:05
Debian Sarge RAID5 killfrog Installation/Configuration 2 23rd October 2005 21:43
Debian Sarge "Perfect Setup" question... JeffMN HOWTO-Related Questions 3 4th August 2005 16:23
Why install from source instead of debian packages? TheMike HOWTO-Related Questions 3 27th July 2005 10:40


All times are GMT +2. The time now is 13:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.