Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 29th November 2006, 21:59
knuddel knuddel is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arrow Apache configuration file - Probleme bei Domain Einrichtung - Brauche dringend Hilfe

Please see the english text below.

Hallo,

Leider konnte ich kein deutsches Forum finden (mein Englisch ist nicht sehr gut). Deswegen versuche ich es mal mit beiden Sprachen ;-)

Und zwar, mein Problem ist folgendes:

Ich habe auf meinem Server ISPConfig installiert. Jetzt wurde die Domain xxx-hoster.com eingerichtet. Wenn ihr auf die Domain geht, dann seht ihr, dass es dort die Verzeichnisstruktur zu sehen gibt und nicht die eigentliche Seite.
Ich konnte feststellen, dass das Problem durch die Apache Konfigurationsdatei verursacht wird (oder?). Wie kann ich den Fehler beseitigen?
Der Text der apache2.conf siehe im Anhang (waren zu viele Zeichen)...

Vielen Dank für eure Hilfe!

Ich hoffe, man kann mir helfen.

Mit freundlichen Grüßen

knuddel
---------------

First at all: I was not able to find a german-speaking forum but my english is not very good. Therefore I'll try both languages.
I have installed ISPConfig on my server. Now I have set up the domain xxx-hoster.com. But if you try to look at the domain, you can see the directory listing, not the actual site.
I wonder if the Apache configuration file might cause the problem??
What can I do? The apache2.config text is in the Attach File.

Thank you very much for your help!
Attached Files
File Type: txt Apache-Problem.txt (13.8 KB, 258 views)
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19
jamed up my table borders?? Boon-Dog-Danny Installation/Configuration 5 23rd September 2006 16:12
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29
Problems with Apache and Updating Jubalint Installation/Configuration 2 21st May 2006 19:50


All times are GMT +2. The time now is 20:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.