Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > MyDNSConfig > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th February 2006, 03:43
Dee Dee is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bug: No "Next Page"/"Forward" button

When adding a few pages of records I noticed that "Next Page" or "Forward" buttons are missing entirely. In order to go through the pages I have to jump to the last page and use the "Back" button to go backwards through the pages.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th November 2006, 05:18
asfik asfik is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Any fix to this problem?

Thank you.
Reply With Quote
  #3  
Old 18th November 2006, 08:06
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 210
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
Default

Quote:
Originally Posted by Dee
When adding a few pages of records I noticed that "Next Page" or "Forward" buttons are missing entirely.
I think it is not a bug.
Which Browser are you using?
__________________
Hans

BB-Hosting | Quality Web Hosting since 2005
Reply With Quote
  #4  
Old 18th November 2006, 08:18
asfik asfik is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Hans
I think it is not a bug.
Which Browser are you using?
Firefox 1.5.0.5 on Linux and Windows

Thank you.
Reply With Quote
  #5  
Old 19th November 2006, 16:30
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

We will check that.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"delete" button dont work toyito Installation/Configuration 2 31st October 2005 15:17


All times are GMT +2. The time now is 07:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.