Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th November 2006, 04:23
bardgd bardgd is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default VMWare Server Free License - Invalid

Installed VMWare Server on Ubuntu 6.10 Server.

Get to the point were the license is to be entered and I keep getting an invalid license. I downloaded 20 license, 4 at a time with the same results. I made sure it was the linux license.

Have manually entered the license and pasted the license with the same result.

I am running Ubuntu 6.10 on a AMD X2 64 with 2 Gigs of ram.

Anyone have a problem with the license and how did you get them to work. Submitted a request to VMWare but there is limited support for VMware Server.

Appreciate any insight.

John
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 06:35
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 13:19
ispconfig and mambo shajazzi Installation/Configuration 70 28th March 2006 20:29
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 11:01
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 03:30


All times are GMT +2. The time now is 19:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.