Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th November 2006, 11:17
nightshade2109 nightshade2109 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arrow Need help ISPConfig and NAT weird domain problems

hi i need some help i have ispconfig installed perfectly without any hickups..
but im having weird problems i have 2 connections one being dsl and the other being cdma when i try access a vhost on my site from the dsl on mysite.co.za it connects but times-out, but then i cant access it at all on www.mysite.co.za if i try ping that address it times-out but it still shows my external ip, but if i try ping mysite.co.za it gets a reply from my external ip, but then i cant access it through a web browser.

i think it might have something to do with nat ,how my ispconfig is setup and my firewall because my server has an internal ip address and any request to my external ip goes through nat to my internal one.

any ideas the other thing is if i change the ispconfig's ip's to my external ip everything works, but www.mysite.co.za or mysite.co.za goes to /var/www and the vhosts stop working. any idea? maybe i need to setup my bind config for nat or something im pretty new to linux so if anyone could help i would appreciate it thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setup DNS on ISPConfig QuikeMore Installation/Configuration 1 27th July 2006 10:08
ISP-Ubuntu breezy ispconfig dns email e-mail working finally yellowjelly HOWTO-Related Questions 0 19th November 2005 21:30
Problems getting through the installation klausagnoletti Installation/Configuration 4 26th September 2005 13:23


All times are GMT +2. The time now is 11:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.