Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13th November 2006, 21:52
it0007 it0007 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ispconfig apache configuration

Hello

i have the folowing problem with ispconfig

i try to move a site from one server (sme server 7) to ispconfig 2.2.7 + centos 4.4

the site works without a problem on sme7
with open_basedir & safe_mode = off

and when i move the site to ispconfig, everything is working except when i click an image to open a popup window no image is opening

the code to open the image is:
Code:
javascript:popupWindow('popup.php?img=image_name.jpg');
i tried with different Apache Directives in ISPconfig to emulate sme 7 apache config:
Code:
php_flag magic_quotes_gpc On
php_admin_value open_basedir /var/www/web32/:/var/www/web32/phptmp/
php_admin_value file_uploads 1
php_admin_value upload_tmp_dir /var/www/html/web32/phptmp/
php_admin_value session.save_path /var/www/html/web32/phptmp/
php_admin_value memory_limit 32M
php_flag register_globals Off
i check on both server with
Code:
<?
phpinfo()
?>
and this settings are the same on both servers:
- magic_quotes
- open_basedir (different path)
- register_globals

in /var/log/httpd/error.log
Code:
....[error] an unknown filter was not added: PHP
and when i look in popup windows source code:
in old (working server) i see: <a href="javascript: self.close();"><img src="images/image.jpg" border=0></a>
in new (isp config) i see: <a href="javascript: self.close();"><img src="images/" border=0></a>

the file popup.php contains:
Code:
<?php
$img = $HTTP_GET_VARS["img"];
?>
<html>
<a href="javascript: self.close();"> <img src="images/<?=$img?> </a>
</html>
what shoul i do?
thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig for Lighttpd (Without Apache) meekish General 4 10th September 2006 22:23
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45
Apache - Virtual hosts - ISPConfig Hans Server Operation 8 23rd April 2006 16:29
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16
ISPConfig configuration or ipcop firewall being the cuase of trouble? AZMel Installation/Configuration 6 15th March 2006 00:20


All times are GMT +2. The time now is 08:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.