Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th November 2006, 17:53
cybereatl cybereatl is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 255
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Yahoo to cybereatl
Cool New site problem

Hi folks, it's being a while that am running ISPConfig with no problems, when I installed my box, I got 2 public IP address which am using only 1, and everytime that I create a new site I've to select the proper ip and so far all works great.

A few days ago, I've created a site and I forgot to select the proper IP address and later on site wasn't displaying default site and I've found my mistake.

I went to godaddy and change to default park nameservers and later I was able to get courtesy page and I went to ISP box and create a new site and change correct ip, and change name servers ingodaddy all occur with no errors.

A few days later I went to check site and still same thing I went to dns tools and I got:

How I am searching:
Searching for domain.com A record at j.root-servers.net [192.58.128.30]: Got referral to D.GTLD-SERVERS.NET. (zone: com.) [took 218 ms]
Searching for domain.com A record at D.GTLD-SERVERS.NET. [192.31.80.30]: Got referral to ns2.myserver.info. (zone: domain.com.) [took 83 ms]
Searching for domain.com A record at ns2.myserver.info. [xxx.xx.xxx.203]: Timed out. Trying again.
Searching for domain.com A record at ns2.myserver.info. [xxx.xx.xxx.203]: Timed out. Trying again.
Searching for domain.com A record at ns1.myserver.info. [xxx.xx.xxx.204]: Reports domain.com. [took 111 ms]

domain.com. A IN 86400 xxx.xx.xxx.203
domain.com. NS IN 86400 xxx.xx.xxx.203
domain.com. NS IN 86400 xxx.xx.xxx.204

And when am doing with a site that's already runnign I got:

How I am searching:
Searching for otherdomain.net A record at d.root-servers.net [128.8.10.90]: Got referral to J.GTLD-SERVERS.net. (zone: net.) [took 9 ms]
Searching for otherdomain.net A record at J.GTLD-SERVERS.net. [192.48.79.30]: Got referral to ns1.myserver.info. (zone: otherdomain.net.) [took 229 ms]
Searching for otherdomain.net A record at ns1.myserver.info. [xxx.xx.xxx.204]: Reports otherdomain.net. [took 113 ms]

otherdomain.net. A IN 86400 xxx.xx.xxx.204
otherdomain.net. NS IN 86400 xxx.xx.xxx.204

Any idea what's going on and how to change those dns records????

Thank you in advance!!!
__________________
Eli Acevedo
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Site with MySQL problem?! edge Server Operation 2 13th August 2006 19:57
Problem opening new site dnikola Installation/Configuration 1 16th May 2006 20:59
Site not working (dns problem?) gadgetitus Installation/Configuration 2 19th March 2006 02:36
Re-adding site problem pjaric Installation/Configuration 2 11th February 2006 02:20


All times are GMT +2. The time now is 12:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.