Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 21st October 2005, 10:56
fastcooler fastcooler is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default From HTTP to HTTPS

Dear Staff,

I just installed ISPConfig and I'm very happy with it; only one question, please: during installation I selected to access panel via HTTP.

Is there a way to change this setting and choose HTTPS, please ?

Thanks,
Best Regards
Mark
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to fastcooler For This Useful Post:
AbannyvabVask (18th December 2013)
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HTTPS not working palkat Installation/Configuration 13 14th May 2007 17:19
Details on problem /mailuser login and more (long) linutzy Installation/Configuration 11 15th February 2006 18:45
Is my https works? lexcomputer Installation/Configuration 2 22nd September 2005 16:21
Cannot connect to web interface Brent Installation/Configuration 9 20th September 2005 19:54
Change from https to http after install hagel Installation/Configuration 4 22nd August 2005 17:14


All times are GMT +2. The time now is 05:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.