Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 29th October 2006, 16:36
Randy Randy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 58
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default systemimager restore errors

Hi people,

I've been testing the restore script from falko's website to restore an image. I have to test it this way because I will not be able to access my servers free since they will be installed in another city at a provider. System debian sarge 3.1 , sata discs.
When I run the restore script I get the following errors:

get_arch
/tmp/my_loader2-3.master: line 41: logmsg: command not found
DISKORDER=sd,cciss,ida,rd,hd
/tmp/my_loader2-3.master: line 104: logmsg: command not found
/tmp/my_loader2-3.master: line 120: logmsg: command not found
/tmp/my_loader2-3.master: line 120: logmsg: command not found
/tmp/my_loader2-3.master: line 132: logmsg: command not found

/tmp/my_loader2-3.master: line 157: logmsg: command not found
/tmp/my_loader2-3.master: line 158: logmsg: command not found
/tmp/my_loader2-3.master: line 159: parted: command not found
/tmp/my_loader2-3.master: line 163: logmsg: command not found
/tmp/my_loader2-3.master: line 164: parted: command not found
Killing off running processes.
kill: usage: kill [-s sigspec | -n signum | -sigspec] [pid | job]... or kill -l[sigspec]
udp-receiver: no process killed
rsync: no process killed

write_variables
Debian GNU/Linux 3.1 \n \l

Does antbody have some idea of how to solve this?
Any help would be appreciated.

Randy
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with SystemImager Restore checker HOWTO-Related Questions 5 5th October 2006 16:55
MySQL connection errors drake General 9 23rd August 2006 17:57
Installing 2.2.1 and stopped with errors djtremors Installation/Configuration 9 26th April 2006 22:03
SystemImager howto make a dvd backup?? Philip_Anselmo HOWTO-Related Questions 0 26th March 2006 11:13
PHP Errors in the "WEB-FTP" module crudolphy General 9 27th December 2005 20:17


All times are GMT +2. The time now is 10:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.