Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th October 2006, 21:35
kuckus kuckus is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Berlin
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New subdomains not added to Vhosts_ispconfig.conf?

Hi all;

I am experiencing a problem similar to the one Hans described in his first post here:

http://howtoforge.org/forums/showthread.php?t=7409

Quote:
...
Today, I created a new subdomain again, using ISPConfig 2.2.7.
When I use my browser and visit http:// subdomain.myhostingcompany.tld, I do not see the expected site, but the Shared-IP default site.
...
- so, any new subdomain I create seems not to cause Apache to deliver the "real" content for that new site, but the default "this is a shared ip server" page.

What would be the right place to check to find out where things are going wrong here?

So far, I had a look at my server's /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf and noticed that while there are entries for all my other (sub)domains, no new vhosts were added for the newly created ones.


I'd appreciate any help you can give.

Thanks,
kuckus
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[error] an unkown filter was not added: PHP Arien Installation/Configuration 12 7th October 2006 15:17
"unknown filter" growing apache log. wwparrish Installation/Configuration 6 1st September 2006 19:40
php script injections Grizzly General 21 18th July 2006 09:55
perfect setup suse 10 - phpmyadmin & mysql question reddog Server Operation 7 17th June 2006 13:59
printing to a network printer ojs Installation/Configuration 4 24th February 2006 12:05


All times are GMT +2. The time now is 23:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.