Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th October 2005, 09:36
edong edong is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Running Behind Firewall

Hi,

I'm running my ISPconfig server behind firewall, for two days it is running completely fine. but after subscribing to newsletter@ispconfig.org my ISPconfig server no longer receives mail. i tried to send mail from outside to my ISPconfig server but the mail bounces back and says:

Hi. This is the qmail-send program at someotherdomain.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following
addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<name@somedomain.com>:
x.x.x.x does not like recipient.
Remote host said: 554 <name@somedomain.com>: Relay access denied
Giving up on x.x.x.x.

SPAMASSASIN considered this as SPAM:

From:newsletter@ispconfig.org
To:name@somedomain.com
Subject:***SPAM*** [ISPConfig] subcription confirmation -SCOxx:xxxxxxx

Content analysis details: (5.6 points, 5.0 required)

pts rule name description
---- ---------------------- --------------------------------------------------
0.2 NO_REAL_NAME From: does not include a real name
0.1 FORGED_RCVD_HELO Received: contains a forged HELO
1.7 MSGID_FROM_MTA_ID Message-Id for external message added locally
1.1 SUBJ_HAS_UNIQ_ID Subject contains a unique ID
2.5 RCVD_IN_XBL RBL: Received via a relay in Spamhaus XBL
[x.x.x.x listed in sbl-xbl.spamhaus.org]

x.x.x.x is my firewall's IP
does my IP address is now listed in blocklist of spamhaus.org?
if so how can I unblock my IP address?
is there a way to add my firewall's IP to whitelist?
should i tweak my ISPConfig server to run behind firewall?


edong
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MySQL is not running!! iceberg Installation/Configuration 11 3rd January 2008 15:10
How to install APF (Advanced Policy Firewall) domino Tips/Tricks/Mods 5 8th March 2006 03:57
FTP very slow in LAN, "fast" from WAN-> Firewall problem? Pasco Server Operation 6 7th March 2006 15:17
question about the builtin firewall Ovidiu Installation/Configuration 1 9th October 2005 18:30
Problem opening firewall port weedguy General 15 12th August 2005 01:05


All times are GMT +2. The time now is 14:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.