Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11th October 2006, 18:17
thetekgeek thetekgeek is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Postfix Issue

Hello all, I finally had to register rather than reading the threads because I came across an issue that I cannot figure out.

Here is what I have...

Fedora Core 5, running ispconfig with postfix and spamassassin (spamassassin is not very well configured due to lack of time so it really isnt doing anything as of yet). This has been running for several weeks without a single hitch. Until this morning. It seems as though incoming email is getting lost somewhere, but I cannot find where it is going. I have another mail server and I can read in the logs where mail is being delivered to the postfix server, but when users check their mail, there is nothing there. There is no problems with logging into their mail accounts, everything seems fine. Just no mail.

Anyone encounter a similar issue? And have some information on where I should take it from here?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
IMAP question - Moving servers and mail. Brenton Installation/Configuration 11 14th May 2010 14:38
Killing that spam with greylisting using Postfix and Postgrey erk Tips/Tricks/Mods 11 18th June 2008 05:09
Mail issue with Postfix + Amavis + Spamassassin mhxy594 Server Operation 3 21st August 2006 06:50
postfix starts and stops why lhatle Installation/Configuration 2 21st December 2005 15:20


All times are GMT +2. The time now is 16:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.