Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Programming/Scripts

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st April 2005, 11:35
lola lola is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Internal Server Error with CGI scripts?

I've uploaded a PERL script into the cgi-bin folder of my Apache2, but whenever I'm trying to run it in my browser I get the error "500 Internal Server Error".
Is it something serious? How can I fix it? Any help is greatly appreciated!

lola
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st April 2005, 11:51
tylerdurden tylerdurden is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Is it something serious?
Don't worry, it doesn't break your server!

I bet the problem is that you didn't make your Perl script executable. Try to make a

Code:
chmod 755
on your Perl script and try to access it in your browser. You always have to make Perl scripts executable!

tyler
Reply With Quote
  #3  
Old 21st April 2005, 17:00
lola lola is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

Yes, that was it, it's working now! Thanks!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.