Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13th September 2006, 12:39
velonis velonis is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default VMWare install on Ubuntu problem with the IP

I followed step by step the how-to for installing VMWare on Ubuntu. Everything went fine but there is a problem with the https://192.168.0.100:8333

Ofcourse my IP was 192.168.192.200 when I installed the VMWare and now I type https://192.168.192.200:8333 but it can't find anything.
From the command-line I typed vmware and the VMWare Server Consoled appeared and seems to work fine.

In the ifconfig's output I see vmnet1 192.168.78.1 and 172.16.246.1 . I tried these IPs but nothing.

How can I solve the IP problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Box: Ubuntu - VmWare: Win XP sjau Desktop Operation 5 14th September 2006 20:12
Error when following How To Install VMware Server On Ubuntu 6.06 LTS (Dapper Drake) - somas1 HOWTO-Related Questions 7 20th August 2006 14:07
Can't find 'make' on new Ubuntu install Arachne Kernel Questions 10 10th August 2006 21:32
How To ISP install (Ubuntu 5.10 / Fedora 5) DVS Installation/Configuration 4 21st May 2006 15:08
Xen Ubuntu VM Install Question witless1 HOWTO-Related Questions 5 3rd May 2006 15:42


All times are GMT +2. The time now is 07:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.