Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st September 2006, 13:36
Kayov Kayov is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cant get Webalizer to work for the sites o create

Hi, all goes fine with my server and ispconfig.
I got only 1 problem, the stats forlder is created but just the .htaccess lies in it.
Webalizer doesnt create any stats files at all!
I already tried to follow some of the forum solutions for similar erros, but no way to fix it!
I'm pretty sure Webalizer is well installed.
So when i enter ispconfig administration there is no stats at all also, on the traffic options and so on...
Any idea?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webalizer doesn't work :( DarkBen Installation/Configuration 22 13th January 2008 15:04
Howto: Make Webalizer show full QueryString!! Zoon Tips/Tricks/Mods 1 5th November 2007 03:12
Chrooted SSH apps bkrausz Tips/Tricks/Mods 14 30th August 2006 00:32
webalizer don't work after reinstall sulfuric Installation/Configuration 3 9th June 2006 11:41
Dynamics sites in webalizer matheron Server Operation 4 13th December 2005 14:15


All times are GMT +2. The time now is 03:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.