Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st September 2006, 00:46
jjw jjw is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 87
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL

Thank is advance to anyone reading and helping. ~jjw

Fresh install Core 4 following perfect setup (except: I never added extra virtual IPs)

We have a local DNS server that points correctly to the new ISPConfig-installed server.

I set up a site, and a mail user (web1_test). I then attemtped to connect to get mail with Thunderbird, set up for secure connection. It failed, and I got similar error messages as a previous failed attempt remotely.

Here are the errors:
Code:
Aug 31 18:04:58 mail postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Aug 31 18:04:58 mail postfix/master[29873]: daemon started -- version 2.2.2, con figuration /etc/postfix
Aug 31 18:07:04 mail ipop3d[30995]: pop3 service init from 127.0.0.1
Aug 31 18:08:15 mail ipop3d[31606]: pop3 service init from 127.0.0.1
Aug 31 18:08:16 mail ipop3d[31606]: Login user=web1_lucifer host=localhost.local domain [127.0.0.1] nmsgs=0/0
Aug 31 18:08:16 mail ipop3d[31606]: Command stream end of file while reading lin e user=web1_lucifer host=localhost.localdomain [127.0.0.1]
Aug 31 18:19:47 mail ipop3d[29003]: pop3s SSL service init from 192.168.0.13
Aug 31 18:19:47 mail ipop3d[29003]: Unable to load certificate from /usr/share/s sl/certs/ipop3d.pem, host=[192.168.0.13]
Aug 31 18:19:47 mail ipop3d[29003]: SSL error status: error:02001002:system libr ary:fopen:No such file or directory
Aug 31 18:19:47 mail ipop3d[29003]: SSL error status: error:20074002:BIO routine s:FILE_CTRL:system lib
Aug 31 18:19:47 mail ipop3d[29003]: SSL error status: error:140DC002:SSL routine s:SSL_CTX_use_certificate_chain_file:system lib
Aug 31 18:31:54 mail postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Aug 31 18:31:54 mail postfix/master[2204]: daemon started -- version 2.2.2, conf iguration /etc/postfix
I then attempted a non-secure connection. It never worked, and there were no new entries in maillog. :| Matter of fact, I rebooted the system and attempted another non-secure connection. Again, nothing new added.

Where have I erred?

Entire maillog:
Code:
Aug 31 16:24:11 mail sendmail[2031]: alias database /etc/aliases rebuilt by root
Aug 31 16:24:11 mail sendmail[2031]: /etc/aliases: 76 aliases, longest 10 bytes,  765 bytes total
Aug 31 16:24:11 mail sendmail[2035]: starting daemon (8.13.4): SMTP+queueing@01: 00:00
Aug 31 16:24:11 mail sm-msp-queue[2041]: starting daemon (8.13.4): queueing@01:0 0:00
Aug 31 17:01:12 mail postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Aug 31 17:01:12 mail postfix/master[4051]: daemon started -- version 2.2.2, conf iguration /etc/postfix
Aug 31 17:01:12 mail postfix/smtpd[4080]: connect from localhost.localdomain[127 .0.0.1]
Aug 31 17:01:22 mail postfix/smtpd[4080]: disconnect from localhost.localdomain[ 127.0.0.1]
Aug 31 17:29:16 mail sendmail[20178]: k7VLTGmu020178: from=root, size=822, class =0, nrcpts=1, msgid=<200608312129.k7VLTGmu020178@mail.wnetworks.net>, relay=root @localhost
Aug 31 17:29:17 mail postfix/smtpd[20179]: connect from localhost.localdomain[12 7.0.0.1]
Aug 31 17:29:17 mail postfix/smtpd[20179]: setting up TLS connection from localh ost.localdomain[127.0.0.1]
Aug 31 17:29:17 mail postfix/smtpd[20179]: TLS connection established from local host.localdomain[127.0.0.1]: TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
Aug 31 17:29:17 mail sendmail[20178]: STARTTLS=client, relay=[127.0.0.1], versio n=TLSv1/SSLv3, verify=FAIL, cipher=DHE-RSA-AES256-SHA, bits=256/256
Aug 31 17:29:17 mail postfix/smtpd[20179]: 901E676E2A9: client=localhost.localdo main[127.0.0.1], sasl_sender=root@mail.wnetworks.net
Aug 31 17:29:17 mail postfix/cleanup[20182]: 901E676E2A9: message-id=<2006083121 29.k7VLTGmu020178@mail.wnetworks.net>
Aug 31 17:29:17 mail postfix/qmgr[4057]: 901E676E2A9: from=<root@mail.wnetworks. net>, size=1448, nrcpt=1 (queue active)
Aug 31 17:29:17 mail sendmail[20178]: k7VLTGmu020178: to=root, ctladdr=root (0/0 ), delay=00:00:01, xdelay=00:00:01, mailer=relay, pri=30822, relay=[127.0.0.1] [ 127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (Ok: queued as 901E676E2A9)
Aug 31 17:29:17 mail postfix/smtpd[20179]: disconnect from localhost.localdomain [127.0.0.1]
Aug 31 17:29:17 mail postfix/local[20183]: 901E676E2A9: to=<root@mail.wnetworks. net>, relay=local, delay=0, status=sent (delivered to mailbox)
Aug 31 17:29:17 mail postfix/qmgr[4057]: 901E676E2A9: removed
Aug 31 17:57:38 mail postfix/postfix-script: stopping the Postfix mail system
Aug 31 17:57:38 mail postfix/master[4051]: terminating on signal 15
Aug 31 17:57:41 mail postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Aug 31 17:57:41 mail postfix/master[14695]: daemon started -- version 2.2.2, con figuration /etc/postfix
Aug 31 17:58:18 mail postfix/postfix-script: stopping the Postfix mail system
Aug 31 17:58:18 mail postfix/master[14695]: terminating on signal 15
Aug 31 17:58:19 mail postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Aug 31 17:58:19 mail postfix/master[17235]: daemon started -- version 2.2.2, con figuration /etc/postfix
Aug 31 18:04:18 mail postfix/postfix-script: stopping the Postfix mail system
Aug 31 18:04:18 mail postfix/master[17235]: terminating on signal 15
Aug 31 18:04:23 mail postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Aug 31 18:04:23 mail postfix/master[29452]: daemon started -- version 2.2.2, con figuration /etc/postfix
Aug 31 18:04:57 mail postfix/postfix-script: stopping the Postfix mail system
Aug 31 18:04:57 mail postfix/master[29452]: terminating on signal 15
Aug 31 18:04:58 mail postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Aug 31 18:04:58 mail postfix/master[29873]: daemon started -- version 2.2.2, con figuration /etc/postfix
Aug 31 18:07:04 mail ipop3d[30995]: pop3 service init from 127.0.0.1
Aug 31 18:08:15 mail ipop3d[31606]: pop3 service init from 127.0.0.1
Aug 31 18:08:16 mail ipop3d[31606]: Login user=web1_lucifer host=localhost.local domain [127.0.0.1] nmsgs=0/0
Aug 31 18:08:16 mail ipop3d[31606]: Command stream end of file while reading lin e user=web1_lucifer host=localhost.localdomain [127.0.0.1]
Aug 31 18:19:47 mail ipop3d[29003]: pop3s SSL service init from 192.168.0.13
Aug 31 18:19:47 mail ipop3d[29003]: Unable to load certificate from /usr/share/s sl/certs/ipop3d.pem, host=[192.168.0.13]
Aug 31 18:19:47 mail ipop3d[29003]: SSL error status: error:02001002:system libr ary:fopen:No such file or directory
Aug 31 18:19:47 mail ipop3d[29003]: SSL error status: error:20074002:BIO routine s:FILE_CTRL:system lib
Aug 31 18:19:47 mail ipop3d[29003]: SSL error status: error:140DC002:SSL routine s:SSL_CTX_use_certificate_chain_file:system lib
Aug 31 18:31:54 mail postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Aug 31 18:31:54 mail postfix/master[2204]: daemon started -- version 2.2.2, conf iguration /etc/postfix
Aug 31 18:32:33 mail postfix/postfix-script: stopping the Postfix mail system
Aug 31 18:32:33 mail postfix/master[2204]: terminating on signal 15
Aug 31 18:32:34 mail postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Aug 31 18:32:35 mail postfix/master[2553]: daemon started -- version 2.2.2, conf iguration /etc/postfix
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora Core 5 graphical install rlhesson Installation/Configuration 2 14th August 2006 17:00
quota question on perfect install fedora core 5.0 bmayock HOWTO-Related Questions 7 6th July 2006 13:20
Regarding the Fedora Core 5 Perfect Install - Quota EricS HOWTO-Related Questions 4 30th May 2006 04:21
Fedora Core 5 x64 Perfect Install Question? gjcomputer Installation/Configuration 1 26th April 2006 09:27
Fresh Install of FC4 using Perfect Install HowTo latcarf HOWTO-Related Questions 21 10th August 2005 22:55


All times are GMT +2. The time now is 05:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.