Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th August 2006, 16:40
jjw jjw is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 87
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Never Actually got It To Work...

First, I want to thank Falko for the How To and ISPConfig. I am quite sure you've spent a lot of time, energy, and emotion here. I cannot do what you do, and I appreciate the opportunity to try and use this freely shared knowlege of yours.

I'm sure that I'll get booed for what comes next.

I've spent 6 days trying to get ISPconfig top work on a brand new fresh install following the perfect hot to for Core 4. The mail deal is broken. Just broken.

I remove postfix, I remove all certs, remove /etc/postfix, reinstal postfix, rebuild certs per hos to, rebuild postfix main.cf from scratch (per the perfect install). Every time I rebuild (well over 20 times), I get a message that the certificates are invalid (8182), and then I follow the rebuilding. Every time.

After this, I can send mails to addresses I've created from other domains, I can see them delivered, I can see them forwarded. I can't, however, send mail remotely with an email client (and for the last thre or four installs can't even get mail remotely), which is the only reason I need to install ISP Config. I can handle web no problem, and mail in a LAN environment. I've not been able to get SMTP AUTH to work, ever, and I've tried ISPConfig for this.

Users cannot log into the https://domain.com:81/mailuser because www.domain.com cannot be found...What? I have no idea why not. I swear to god I am not trying to rant, but looking back, I had to solve mail looping back, I had issues with CTX (no idea), and errors such as:

451 Server configuration error
routines:SSL_CTX_use_certificate_chain_file:system lib
Unable to load certificate from /usr/share/ssl/certs/ipop3d.pem

I've actually been fired from the job, which isn't surprising: I couldn't deliver. I still want to try and figure this out. Why am I reading about certs that aren't referenced in the perfect setup or ispconfig?

JJW
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No user logins work the_billness Installation/Configuration 1 10th August 2006 17:34
Ver nice work, but ftp didnt work deb1an Installation/Configuration 3 24th July 2006 11:05
Restoring email accounts doesnt work godsdog Installation/Configuration 2 20th July 2006 12:27
The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! lykos Installation/Configuration 3 1st April 2006 07:53
Can't get MX for external mail server to work semmelbroesel Installation/Configuration 4 25th November 2005 17:48


All times are GMT +2. The time now is 08:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.