Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 23rd August 2006, 10:41
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,185
Thanks: 829
Thanked 5,416 Times in 4,258 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by teedo757
Ok it fixed the error message by using what kaanadanali said (also tried everyone elses fixes) but I am still unable to connect to ISPconfig via the web address. I still get a page cannot be displayed error. Any suggestions on where to start looking?
Does the domain / hostname exists in DNS?

Quote:
Plus when I go to the website (not the https) it says that the address is a shared Ip but I am pretty sure I set up the web site correctly in ISPconfig...actually its the only one I have setup.
You have to connect on port 81, not port 80.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't access the admin interface, apache lost the conf? Esuk Installation/Configuration 7 24th July 2006 11:35
Adding domains to non-ISPConfig secondary DNS servers cstone Tips/Tricks/Mods 4 19th July 2006 14:25
Postfix and fully qualified domain name threeten HOWTO-Related Questions 2 15th March 2006 21:40


All times are GMT +2. The time now is 13:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.