Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd August 2006, 14:19
Taliesin Taliesin is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email access - all logins failed

I've searched up and down these forums for similarities, the one I can find EXACT to my situation can be found here..

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=5903

I've followed the Ubuntu 6.06 LTS Perfect Setup HOWTO to the TEE, and getting the same problems as the thread above, i've tried ticking and unticking the maildir option in ISPConfig, Maildir is the option setup in postfix's main.cf file... yet cant login Via WebMail, POP3 or IMAP Auth methods

I've sent an email to the email address first as can be seen by output below..

Aug 22 21:39:59 iceatro postfix/smtpd[9988]: connect from out1.smtp.messagingengine.com[66.111.4.25]
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/smtpd[9988]: 1450683BA2: client=out1.smtp.messagingengine.com[66.111.4.25]
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/cleanup[9992]: 1450683BA2: message-id=<1156248594.17194.269127974@webmail.messagingen gine.com>
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/qmgr[8682]: 1450683BA2: from=<talimobile@fastmail.com.au>, size=1234, nrcpt=1 (queue active)
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/smtpd[9988]: disconnect from out1.smtp.messagingengine.com[66.111.4.25]
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/pickup[8681]: 64B1E83BA4: uid=10001 from=<web5_tali>
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/cleanup[9992]: 64B1E83BA4: message-id=<20060822121000.64B1E83BA4@iceatro.iceatronic.n et>
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/local[9993]: 1450683BA2: to=<web5_tali@iceatronic.net>, orig_to=<tali@taliesin.id.au>, relay=local, delay=0, status=sent (delivered to command: /usr/bin/procmail -f-)
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/qmgr[8682]: 1450683BA2: removed
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/qmgr[8682]: 64B1E83BA4: from=<web5_tali@iceatronic.net>, size=388, nrcpt=1 (queue active)
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/local[9993]: 64B1E83BA4: to=<admispconfig@localhost.localdomain>, relay=local, delay=0, status=sent (delivered to command: /usr/bin/procmail -f-)
Aug 22 21:40:00 iceatro postfix/qmgr[8682]: 64B1E83BA4: removed
Aug 22 21:40:01 iceatro postfix/pickup[8681]: 412D483BA3: uid=33 from=<www-data>
Aug 22 21:40:01 iceatro postfix/cleanup[9992]: 412D483BA3: message-id=<20060822121001.412D483BA3@iceatro.iceatronic.n et>
Aug 22 21:40:01 iceatro postfix/qmgr[8682]: 412D483BA3: from=<www-data@iceatronic.net>, size=627, nrcpt=1 (queue active)
Aug 22 21:40:01 iceatro postfix/local[9993]: 412D483BA3: to=<ice@iceatronic.net>, orig_to=<root>, relay=local, delay=0, status=sent (delivered to maildir)
Aug 22 21:40:01 iceatro postfix/qmgr[8682]: 412D483BA3: removed

Yes, I got all that output above from the one email.. not sure if that seems right?

And when trying to check via a IMAP connection from thunderbird....

Aug 22 21:40:45 iceatro imaplogin: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Aug 22 21:40:45 iceatro imaplogin: LOGIN: DEBUG: ip=[::ffff:127.0.0.1], command=CAPABILITY
Aug 22 21:40:45 iceatro imaplogin: LOGIN: DEBUG: ip=[::ffff:127.0.0.1], command=LOGIN
Aug 22 21:40:45 iceatro imaplogin: LOGIN: DEBUG: ip=[::ffff:127.0.0.1], username=web5_tali
Aug 22 21:40:45 iceatro imaplogin: authdaemon: starting client module
Aug 22 21:40:45 iceatro imaplogin: authdaemon: REJECT
Aug 22 21:40:50 iceatro imaplogin: LOGIN FAILED, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Aug 22 21:40:50 iceatro imaplogin: DISCONNECTED, ip=[::ffff:127.0.0.1], time=5

I have reset the password so many to one password or another and vica versa with no change...

Im at a loss of what has gone wrong and why AUTH is just.. FAILING!

Still scouring forums, but at a loss of what has gone wrong.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending email problems: Relay access denied jaffaizal HOWTO-Related Questions 35 24th April 2006 10:04
Questions in regards to ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" rbrantley HOWTO-Related Questions 16 10th April 2006 18:26
How to install BFD (Brute Force Detection) domino Tips/Tricks/Mods 9 31st March 2006 22:40
FTP & Email access jon335 General 3 8th October 2005 03:08
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 15:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.