Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th August 2006, 13:55
drake drake is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MySQL connection errors

Hi
I'm running ISPConfig on SuSE 10, and although installation went well and the system seems to be working, I get regular mysql connection errors when using ispconfig itself and with the sites that I am hosting.

The errors are generally like:
"Error (ERROR_STORAGE_FAILURE) :
in modules/core/classes/GalleryStorage.class at line 229 (MySqlStorage::error)
in modules/core/classes/GalleryStorage.class at line 449 (MySqlStorage::_getConnection)
in modules/core/classes/Gallery.class at line 223 (MySqlStorage::search)
in modules/core/classes/GallerySession.class at line 911 (Gallery::search)
in modules/core/classes/GallerySession.class at line 261 (GallerySession::_loadSessionData)
in modules/core/classes/Gallery.class at line 315 (GallerySession::init)
in init.inc at line 125 (Gallery::initSession)
in main.php at line 73"

and I get similar types of errors while using the ispconfig control panel.

Generally the errors go after refreshing the page a few times, but it makes me think that there's something wrong with the setup.

My googling etc has turned up no clues as to how I can troubleshoot this.

Any ideas would be appreciated.

Cheers

drake
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix - MySQL connection problem epo Installation/Configuration 7 4th August 2006 20:49
kann keine mails empfangen odin1 Installation/Configuration 5 6th July 2006 12:13
Email seemingly not working... Duplex Installation/Configuration 11 19th April 2006 14:48
Perfect Xen 3.0 setup for Debian gurneyzap HOWTO-Related Questions 4 26th March 2006 11:30
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 16:04


All times are GMT +2. The time now is 19:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.