Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 3rd October 2005, 20:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Is domain2.com in /etc/postfix/local-host-names?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 3rd October 2005, 21:01
ctroyp ctroyp is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 292
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Yes, it is entered as:

www.domain2.com
Reply With Quote
  #13  
Old 3rd October 2005, 21:02
ctroyp ctroyp is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 292
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Not sure if it matters at this point, but I have always been able to send email from this account--just not receive.
Reply With Quote
  #14  
Old 3rd October 2005, 21:57
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ctroyp
Yes, it is entered as:

www.domain2.com
It has to be domain2.com, not www.domain2.com. With www.domain2.com, you can receive emails for <user>@www.domain2.com, but not for <user>@domain2.com.
Did you create domain2.com as a Co-Domain for the web site www.domain2.com? If not, do that.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #15  
Old 3rd October 2005, 22:06
ctroyp ctroyp is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 292
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Okay, will do...thanks!

One other thing... I have not been able to login to phpmyadmin for each of my sites. I cannot figure out what happened. I can access the login screen, but cannot login. The only thing I did was reboot my server, then I couldn't login. Any ideas?
Reply With Quote
  #16  
Old 3rd October 2005, 23:12
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by ctroyp
Okay, will do...thanks!

One other thing... I have not been able to login to phpmyadmin for each of my sites. I cannot figure out what happened. I can access the login screen, but cannot login. The only thing I did was reboot my server, then I couldn't login. Any ideas?
Did your MySQL server start on your reboot?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Read but not send mail briggers HOWTO-Related Questions 24 7th April 2006 19:22
configure as a secondary mail server xma General 6 15th February 2006 13:46
Mail not being received nformosa General 22 3rd October 2005 00:48
Web Mail mphayesuk General 10 15th September 2005 12:21
Mail Configuration mphayesuk General 1 12th September 2005 13:16


All times are GMT +2. The time now is 07:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.