Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd October 2005, 17:56
ctroyp ctroyp is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 292
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 1 Post
Default Mail log entries?

Could anyone enlighten me as to what happened to cause these entries? Is it spam that was rejected or something of the sort?
Quote:
Oct 3 05:57:32 server1 postfix/smtpd[13711]: cannot load Certificate Authority data
Oct 3 05:57:32 server1 postfix/smtpd[13711]: warning: TLS library problem: 13711:error:02001002:system library:fopen:No such file or directory:bss_file.c:104:fopen('/etc/postfix/ssl/cacert.pem','r'):
Oct 3 05:57:32 server1 postfix/smtpd[13711]: warning: TLS library problem: 13711:error:2006D080:BIO routines:BIO_new_file:no such file:bss_file.c:107:
Oct 3 05:57:32 server1 postfix/smtpd[13711]: warning: TLS library problem: 13711:error:0B084002:x509 certificate routines:X509_load_cert_crl_file:system lib:by_file.c:279:
Oct 3 05:57:32 server1 postfix/smtpd[13711]: connect from unknown[219.133.246.126]
Oct 3 05:57:33 server1 postfix/smtpd[13711]: NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[219.133.246.126]: 554 <popogigi1975@yahoo.com.tw>: Relay access denied; from=<xdfgszdrgser@aol.com> to=<popogigi1975@yahoo.com.tw> proto=SMTP helo=<67.141.5.42>
Oct 3 05:58:24 server1 postfix/smtpd[13711]: lost connection after RCPT from unknown[219.133.246.126]
Oct 3 05:58:24 server1 postfix/smtpd[13711]: disconnect from unknown[219.133.246.126]
Oct 3 06:01:44 server1 postfix/anvil[13713]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:219.133.246.126) at Oct 3 05:57:32
Oct 3 06:01:44 server1 postfix/anvil[13713]: statistics: max connection count 1 for (smtp:219.133.246.126) at Oct 3 05:57:32
Oct 3 06:01:44 server1 postfix/anvil[13713]: statistics: max cache size 1 at Oct 3 05:57:32
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Read but not send mail briggers HOWTO-Related Questions 24 7th April 2006 19:22
configure as a secondary mail server xma General 6 15th February 2006 13:46
Mail not being received nformosa General 22 3rd October 2005 00:48
Web Mail mphayesuk General 10 15th September 2005 12:21
Mail Configuration mphayesuk General 1 12th September 2005 13:16


All times are GMT +2. The time now is 22:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.