#1  
Old 5th August 2006, 07:44
pesja pesja is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 39
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Webalizer issue

Hello,

I have this big problem and that is that ispconfig / webalizer doesn't create a /stats directory on every new site I make and don't update the stat files.

First I thought it had something to do with the installation of my OS (debian 3.1). So I tried another (CentOS 4.3) but stil no luck. Even with my third try (Fedora core 5) still no luck.

For your information: Every (perfect) installation of one of the above OS-ses did go very well. With Centos and Fedora I didn't had to configure Webalizer at al, so I couldn't make any mistakes with it.

The same with ISPConfig 2.2.5 All the installations (3 Os-ses) went smoothly and without any errors. I really don't know what the problem is?

Off course I tried several options like pointed out in this forum (like stop cron (or crond), kill it, edit the crontab, doing nothing with it, and save it as it is.... No luck for me.

Alright, the manual commands are working as the should be, but I want it to let it works automated.

As I see it, 2 things can be wrong. The first is, that I doing something wrong with installation. I don't know, because I litterly follow the perfect installs of the relevant OS-ses. The second is that there is something not working 100%after the installation of ISPConfig, but I can't figured it out.

Well, I can make a new cronjob of it, but maybe someone have the right sollution, or even more important, what's the problem with webalizer.

Many thank's in advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th August 2006, 13:45
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

The stats folders aren't created immediatley after the web site has been created. It's a cron job that runs once per day, so you might have to wait for 24 hours until a new web site has a stats folder.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 6th August 2006, 16:15
pesja pesja is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 39
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I checked off course the cronjobs, and everything seemed ok. I already knew that I had to wait one day or so (cronjeb webalizer runs about 4-and a little more minutes am) and I did that.

But is still is strange that with 3 different os-ses the same problem appear. With the perfect installs everything is strait-forward and also ISPConfig installs smooth.

The onley modification I made within the perfect install is a different IPAdress and another hostname / domainname. With this everything is running fine (www, ftp, dns etc.) except webalizer.

Could this have something to do with the modifications ISPConfig makes within the cronjobs?
Reply With Quote
  #4  
Old 6th August 2006, 22:55
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
 
Default

I know what you mean, i had the same problem.

Give this a try:

/etc/init.d/cron stop
pkill cron (Make sure no cron processes are left.)
Edit your crontab (crontab -e) and save it again.
Then restart cron: /etc/init.d/cron start

Wait for maximum 24 hours ...
__________________
Hans

BB-Hosting | Quality Web Hosting since 2005

Last edited by Hans; 7th August 2006 at 07:15.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webalizer doesn't work :( DarkBen Installation/Configuration 22 13th January 2008 14:04
Howto: Make Webalizer show full QueryString!! Zoon Tips/Tricks/Mods 1 5th November 2007 02:12
Webalizer not updated since 01 Jan 06? Zoon General 24 22nd March 2006 20:29
Dynamics sites in webalizer matheron Server Operation 4 13th December 2005 13:15
Webalizer tab files matheron Server Operation 4 11th December 2005 13:26


All times are GMT +2. The time now is 02:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.