Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 4th August 2006, 20:55
comedit comedit is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 57
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Lost connection during install ISPconfig with server

I was installing ISPconfig after the perfect setup (debian sarge 3.1).

And somewhere during the beauty of the installscript (I was of to the loo), I have lost connection through putty.

I did put in the ssl part and passphrase, and somewehre after that i have lost the connection.

My question is what to do ?

I can't connect anymore. So do i just restart the machine and do a new install or do I first need to change/delete a few things before doing that.
Or is it something else i need to do.

I have done everything through winscp and putty and I am a noob when it comes to commandlines.

Thanks in advance for the help
Edit/Delete Message
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
lost connection with server during install comedit Installation/Configuration 0 4th August 2006 20:22
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 10:01
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 16:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.