Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st August 2006, 17:22
Boon-Dog-Danny Boon-Dog-Danny is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 97
Thanks: 11
Thanked 1 Time in 1 Post
Question site works but ISPConfig login gone?

Ok I'm getting to the point where I can Install this without the instructions..lol
Ok this is whats happening I have installed ispconfig a few different ways.. a few times with just the http login and a few times with the https.. I wanted to keep the https way, but this is whats happening, I get it all working flawless.. I get the php in and working.. files installed web site domain .. all the Arecords.. Flawless.. then I lose access to the ispconfig login. I'm not changing anything.. this is what I'm doing.
I have 5 ip's 25-29 gateway 30, now I have two machines I load the first machine with ip 111.222.333.25.. everything is fine.. no trouble

If I load machine 2 with ip 111.222.333.26 I lose access to machine 1 using the 111.222.333.25 ip.. everything works.. the site loaded ftp.. I just cant access the http:111.222.333.25:81 or http://thesite.com:81 the http://thesite.com works.. just no more access to the http://whatever:81

Now again I just have access to the second ispconfig..111.222.333.26..? or the last one I installed
two different machines, different ips, they share the same connection thats it.. what is happening? why am I losing access to the first ispconfig area? do I have to set this up different because I have two machines?

thanks for the help.

Last edited by Boon-Dog-Danny; 1st August 2006 at 17:26.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cannot access ispconfig site Nu2Linux Installation/Configuration 13 3rd January 2009 15:29
Installing ISPConfig ssl installation certificate to a site? lyndros Installation/Configuration 6 20th March 2006 03:54
ISPConfig on OpenSuSE 10.0 Site doesn't show up Hendrikus Postma Installation/Configuration 5 6th February 2006 18:35
host site at same domain as ISPConfig server? amoswright Installation/Configuration 2 13th January 2006 22:43
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 16:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.