Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd July 2006, 20:05
freeborn freeborn is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DNS Offline after create new site

I'm very new to this, Please Help.

the problem happen after I create new site.
I found that DNS became Offline after new site creation.
When I try to start DNS, I got the following error msg.

named failed. The error was: Starting named:
Error in named configuration:
/etc/named.conf:3: change directory to '/var/named/chroot/var/named' failed: file not found

/etc/named.conf:3: parsing failed
[FAILED]


I also found that named.pid (mention in named.conf) was missing as well.
I sure that there was named.pid before I created new site.

Please give me suggestion.

Thank in advance.
________
College Girls live

Last edited by freeborn; 16th August 2011 at 02:49.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site Skeletons rbartz Feature Requests 11 29th November 2008 17:07
Default "hostname" for site always set to "www"? Dave Lane Installation/Configuration 3 23rd June 2006 18:23
adding new site sfrank General 7 19th May 2006 01:30
Removed site, but it is still there mromer General 2 21st December 2005 18:46
Can not create (new) site El Jefe Installation/Configuration 2 22nd October 2005 15:21


All times are GMT +2. The time now is 22:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.