Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 21st July 2006, 14:42
lipp9000 lipp9000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Have to manually add virtual server without WWW?

I have added a site in ISPconfig and I have the hostname left blank, and the domain to mydomain.com because if i add a hostname it just adds that before my domain with a dot, like this hostname.mydomain.com, and i dont want that because thats not the right domain i want.

Anyway, after saving the settings, i come back and notice that "www" has been put in the hostname field, even if i delete it again and come back, its there again. This is causing a problem because mail only gets sent to user@www.mydomain.com, it doesnt get sent to user@mydomain.com, which is what i want, it has to have the "www" before it which is stupid.

Also in order to have it so that people can go to mydomain.com without the "www", I have to add another virtual server in apache without the "www" in order for that to happen. And because in ISP config i have enabled phpscripts on the mydomain.com site, i cannot access php files through www.mydomain.com. For example i uploaded phpBB to mydomain.com/phpBB2, and it works if i go 2 that url, but if i go 2 the same URL www.mydomain.com/phpBB2 all i get is a text file of the php script indicating that php isnt enabled on that domain!

Is there a special way to add a site where both mydomain.com and www.mydomain.com works without having to add another virtual server??? Because its not letting me add another site in ispconfig without the www anyway, and plus i dont want 2 seperate file locations for the www domain, and the normal one.

Help would be GREATLY appriciated, thanks in advance!

Last edited by lipp9000; 21st July 2006 at 14:52.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Just a Couple of Questions brainz Installation/Configuration 9 2nd March 2006 10:02
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 10:01
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 03:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.