Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #20  
Old 18th July 2006, 08:52
Grizzly Grizzly is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Hi TheRudy

Thanks for all the advise and I have done all that we spoke about. I have reinstalled on a clean server, I have removed all mambo and installed joomla the latest stable version I've also dissabled "allow url fopen" just wanted to know if you could tell from my logs if the attack were successfull or not. To me they dont look successfull, I can also see by the activity on my router that everything looks better atleast.
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"unknown filter" growing apache log. wwparrish Installation/Configuration 6 1st September 2006 18:40
perfect setup suse 10 - phpmyadmin & mysql question reddog Server Operation 7 17th June 2006 12:59
2 domains, 1 site wadims Installation/Configuration 13 31st May 2006 00:21
Downgrade php5 to php4.4.2 llizards Installation/Configuration 4 13th March 2006 23:58
all my site go to /var/www/ Absolusteph Installation/Configuration 14 11th March 2006 21:27


All times are GMT +2. The time now is 21:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.