Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13th July 2006, 10:07
jockstrap jockstrap is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 55
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Debian 3.1 install - Autoresponder not working

Hi,

I've followed the debian 3.1 perfect install instructions and got ispconfig all working.

Have installed roundcubemail and works all sweet - except for autoresponder.
When I first tried, it worked fine... then noticed it doesn't...

Had the server off for a day - powered it up today and sent an email to the email address and SUCCESSFULLY got an autoresponder back... BUT NO MORE. When I send now, no reply... I didn't touch anything between emails either - honest!

Seems it want's to work occasionally but have tried all evening and no luck!

Have tried to follow all the maildrop info,etc but very confusing... Found that maildrop was not even installed during the installation instructions?

So some basic questions if anyone can help;

1) has anyone else followed the debian 3.1 install guide and had problems with autoresponders and fixed it ?

2) do I need he maildrop package installed ? and do i need a maildroprc file ?

3) in /etc/postfix/master.cf it says the maildrop userid is vmail - but no such user on the system?

4) what config files should I need to double check for autoresponder and what should they contain ?

If anyone has a debian 3.1 install working can you please direct me in the right path - cheers...
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HowTo install ISPConfig on a STRATO-Server with Debian 3.1 TobiasTM Tips/Tricks/Mods 12 15th July 2008 10:08
After Debian postfix / currior install, can not get external mail skdb Installation/Configuration 7 24th April 2006 10:06
2.6.12 debian install problems s2angel Installation/Configuration 6 31st December 2005 13:21
e-mail problem!!! Debian 3.1 maroonworks Installation/Configuration 18 6th December 2005 14:42
Why install from source instead of debian packages? TheMike HOWTO-Related Questions 3 27th July 2005 10:40


All times are GMT +2. The time now is 23:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.