Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 7th July 2006, 19:35
t_ras t_ras is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default cant create user

after giving up trying to get mail for a local user I decided to delete the user and create it as vuser in a site in ISPConfig, but every time itryed to create it, it says it allready exist.
I removed all traces of user (I think) including its file in /var/spool...still...
I also checked all tables if the string of the user name exist in them -it doesn't...
I try restarting server, recreating and redeletting it -no can do...

Any idea?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Can't create email user mzo Installation/Configuration 10 27th February 2008 13:16
How to create short user name ,less than 4 letters? domi-nik General 4 21st June 2007 11:36
Create a user without a mailbox Hans Feature Requests 3 18th June 2006 23:14
Can't Create a User Account for a new Website city Installation/Configuration 6 22nd October 2005 15:17


All times are GMT +2. The time now is 14:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.