Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd July 2006, 22:52
steowimmy steowimmy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Granby Qc CANADA
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default SSL Request empty when create new SSL in ISPConfig

Hi all!
I use presently the ISPConfig version 2.2.3 since 2 months ago and I'm very happy with it.

I have also installed ISPConfig with the Fedora 5 manual from HowToForge on this website too.

I know the restriction about one SSL per IP with Apache2.

Well my problem is: when I create a new SSL on an account with ISPConfig, the SSL Request is empty and I'm unable to take the "SSL Request" values for request my certificate; but the country, province, town, company, deparment and days are kept...

I have tested with IE6.0 and Firefox 1.5 and I have this problem.

Does I make a wrong manipulation or if a bug with ISPConfig?

I follow exactly the Admin manual of ISPConfig in PDF...

Strong?!? Thanks for your help!
__________________
---
steowimmy
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to steowimmy For This Useful Post:
AbannyvabVask (21st December 2013)
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FC4 Setup DNS and ISPCONFIG issues The General Installation/Configuration 7 15th May 2006 09:45
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 22:18
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16
Users and websites aren't created Glorfindel Installation/Configuration 9 23rd February 2006 04:20
The perfect Setup Suse 10 RC1 ispconfig won't create postfix users! fatum112 HOWTO-Related Questions 1 14th January 2006 14:25


All times are GMT +2. The time now is 19:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.