Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd July 2006, 23:52
steowimmy steowimmy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Granby Qc CANADA
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default SSL Request empty when create new SSL in ISPConfig

Hi all!
I use presently the ISPConfig version 2.2.3 since 2 months ago and I'm very happy with it.

I have also installed ISPConfig with the Fedora 5 manual from HowToForge on this website too.

I know the restriction about one SSL per IP with Apache2.

Well my problem is: when I create a new SSL on an account with ISPConfig, the SSL Request is empty and I'm unable to take the "SSL Request" values for request my certificate; but the country, province, town, company, deparment and days are kept...

I have tested with IE6.0 and Firefox 1.5 and I have this problem.

Does I make a wrong manipulation or if a bug with ISPConfig?

I follow exactly the Admin manual of ISPConfig in PDF...

Strong?!? Thanks for your help!
__________________
---
steowimmy
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to steowimmy For This Useful Post:
AbannyvabVask (21st December 2013)
Sponsored Links
  #2  
Old 4th July 2006, 00:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

When you create an SSL cert, please wait a little bit longer before you return to the SSL tab. It might take one or two minutes.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 4th July 2006, 01:53
steowimmy steowimmy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Granby Qc CANADA
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko
When you create an SSL cert, please wait a little bit longer before you return to the SSL tab. It might take one or two minutes.
Well after 3 hours, no change...

Strange again...
__________________
---
steowimmy
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to steowimmy For This Useful Post:
AbannyvabVask (20th December 2013)
  #4  
Old 4th July 2006, 11:46
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,490
Thanks: 835
Thanked 5,526 Times in 4,346 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by steowimmy
Well my problem is: when I create a new SSL on an account with ISPConfig, the SSL Request is empty and I'm unable to take the "SSL Request" values for request my certificate; but the country, province,
town, company, deparment and days are kept...
Did you get any errors in the ISPConfig logfile?

/home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
adamassasda291 (18th June 2013)
  #5  
Old 4th July 2006, 17:28
steowimmy steowimmy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Granby Qc CANADA
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till
Did you get any errors in the ISPConfig logfile?

/home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log
This is my ispconfig.log with lines above:

Quote:
03.07.2006 - 18:48:54 => INFO - Signalfile Set: insert
03.07.2006 - 18:48:59 => INFO - make_ssl_cnf /var/www/web3/ssl/openssl.cnf
03.07.2006 - 18:49:00 => WARN - /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php, Line 1686: WARNING: could not openssl genrsa -des3 -rand /var/www/web3/ssl/random_file -pa$
03.07.2006 - 18:49:00 => WARN - WARNING: could not open file /var/www/web3/ssl/www.emailingexpert.com.csr
03.07.2006 - 18:49:00 => WARN - WARNING: could not open file /var/www/web3/ssl/www.emailingexpert.com.crt
In the ssl folder of var/www/web3 I have only this file:
-rw-r--r-- 1 root root 963 Jul 3 18:48 www.mywebsite.com.key.org

It's seem that the key and crt aren't present.

An idea???
__________________
---
steowimmy
Reply With Quote
  #6  
Old 5th July 2006, 11:15
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

What's the output of
Code:
which openssl
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 5th July 2006, 15:34
steowimmy steowimmy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Granby Qc CANADA
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko
What's the output of
Code:
which openssl
?
I don't understand your question: "What the output of, which openssl"?

Is it the version?

=> OpenSSL 0.9.8a 11 Oct 2005

Thanks to precise your question.
__________________
---
steowimmy
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to steowimmy For This Useful Post:
AbannyvabVask (17th December 2013)
  #8  
Old 6th July 2006, 13:37
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Please run the command
Code:
which openssl
on the command line and post the output here.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 6th July 2006, 17:01
steowimmy steowimmy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Granby Qc CANADA
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Code:
/usr/bin/openssl
is the output of command "which openssl".
__________________
---
steowimmy
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to steowimmy For This Useful Post:
AbannyvabVask (20th December 2013)
  #10  
Old 7th July 2006, 13:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
 
Default

Hm, that's ok...
Can you restart ISPConfig:
Code:
/etc/init.d/ispconfig_server restart
and try again to create an SSL certificate?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FC4 Setup DNS and ISPCONFIG issues The General Installation/Configuration 7 15th May 2006 10:45
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 23:18
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 16:16
Users and websites aren't created Glorfindel Installation/Configuration 9 23rd February 2006 05:20
The perfect Setup Suse 10 RC1 ispconfig won't create postfix users! fatum112 HOWTO-Related Questions 1 14th January 2006 15:25


All times are GMT +2. The time now is 21:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.