Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Kernel Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 24th June 2006, 21:04
nowsurfing nowsurfing is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default modprobe:FATAL:Could not load /lib/modules/2.6.17.1/modules.dep:No such a file

Help!! I can get my kernel to wotk I read the guide, but Im stuck at boot time I got this

modprobe:FATAL: Could not load /lib/modules/2.6.17.1/modules.dep: No such a file or directory
modprobe:FATAL: Could not load /lib/modules/2.6.17.1/modules.dep: No such a file or directory
modprobe:FATAL: Could not load /lib/modules/2.6.17.1/modules.dep: No such a file or directory

umount: devfs: not mounted
pivot_root: No such a file or directory
/sbin/init: 432: cannot open dev/console:No such a file
Kernel panic - not syncing : Attemped to kill init!


Im guessing that the problem is of devfs, causethe file /lib/modules/2.6.17.1/modules.dep is in there and is fine, any idea?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BIND broke adamluz Installation/Configuration 4 2nd June 2006 22:31
site - databases trueshanti Installation/Configuration 20 26th May 2006 02:28
Mysterious Install Problem tgansert Installation/Configuration 5 9th May 2006 16:35
Update to 2.2.0 question brianetilley Installation/Configuration 10 4th March 2006 18:02
Debian install error jf1976 Installation/Configuration 25 19th January 2006 23:31


All times are GMT +2. The time now is 09:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.