Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 6th February 2014, 00:21
tracerbullets tracerbullets is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Followed the same howto and the same error, stumbled on fix (that worked for me) here.

3 commands:
postmap transport
newaliases
postfix reload

first command gave me an error:
postmap: fatal: open transport: No such file or directory

the other two commands no errors

Re-ran php -q install.php and no
postalias: fatal: open /var/lib/mailman/data/aliases: No such file or directory

---------------------------------
MySQL database to create [dbispconfig]:

MySQL charset [utf8]:

Generating a 2048 bit RSA private key
.................................................. ..................+++
................+++
writing new private key to 'smtpd.key'

Hope this helps
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 6th February 2014, 09:12
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,461
Thanks: 813
Thanked 5,248 Times in 4,113 Posts
 
Default

The command "postmap transport" is not required, as this setup des not use a transport file, its a virtual user setup. The command "newaliases" is run as part of the installation tutorial anyway and postfix is restarted as well, so none of the above commands do any changes compared to the perfect setup guide. So just follow the perfect setup guide closely and your system will work out of the box, There is no need for any additional commands.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.3.3 fresh instalation - email tab is empty artur_gib Installation/Configuration 14 28th January 2014 19:02
All files gone after changing quota to 0 spynode General 17 19th January 2012 14:41
Hosting multiple websites and webmail dmwcool Installation/Configuration 8 30th March 2010 03:15
Problem installing ISPConfig 2 on Centos altaibskt Installation/Configuration 5 26th July 2009 11:31
Problems with installation on openSUSE 10.2 douglaslopezt Installation/Configuration 3 24th August 2007 22:04


All times are GMT +2. The time now is 15:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.