Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th July 2013, 03:22
sighns sighns is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default De-/Activate div. php-modules for certain sites

Hi there,

i'm using ispconfig 3 on debian 6 with an apache.
Is it possible to de-/activate div. php-modules for a certain site?
In my example i want to disable curl for a subdomain(vhost) and not for the complete server.

Cheers,

sighn
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th August 2013, 21:46
sighns sighns is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So many people and no one have an idea? :\
Reply With Quote
  #3  
Old 29th August 2013, 08:47
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 34,647
Thanks: 794
Thanked 5,001 Times in 3,911 Posts
 
Default

as far as I know, you can not dosable modules on a per site basis in php. But what you can do is to diable the php functions that the curl module offers. See

disable_functions

in php.ini. You cann add the line to dsable the functions in the custom php.ini field of the website (ensure that you use php mode php-fcgi, php-fpm or php-cgi).
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.3.3 fresh instalation - email tab is empty artur_gib Installation/Configuration 14 28th January 2014 19:02
help cant access anything locally or from ip jimmie Installation/Configuration 14 5th March 2013 07:58
A lot of errors after instalation adam_clayton Installation/Configuration 1 1st February 2011 15:12
Multiserver setup: repquota command not found. CSsab Installation/Configuration 2 27th January 2011 15:11
Virtual Hosting Not Working stirfry Installation/Configuration 26 7th August 2007 10:53


All times are GMT +2. The time now is 19:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.