Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 29th July 2013, 16:05
rgdacosta rgdacosta is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default vhosts not working after ISPconfig install

Hello

I'm running httpd 2.2.15 series on CentOS 6.4 and has a number of virtual hosts working before the installation of ISPConfig 3. Afterwards the virtual hosts no longer work and display the default page.

Any ideas why this happens?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th July 2013, 16:13
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

The server has to be empty (fresh install) when you want to install ISPConfig on it. Please see perfect setup guides on ispconfig.org for detailed instructions.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
rgdacosta (29th July 2013)
  #3  
Old 29th July 2013, 16:15
rgdacosta rgdacosta is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Okay thanks - I'll just re-do the virtual hosts via ISPConfig then.
Reply With Quote
  #4  
Old 29th July 2013, 16:31
rgdacosta rgdacosta is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

till,

Mind elaborating on the purpose of 000-ispconfig.conf?

I've moved this file outside of the expected directory and my old virtual hosts are working - so is ISPConfig as far as I can tell.
Reply With Quote
  #5  
Old 29th July 2013, 16:54
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

This file contains important security settings and the IP address configuration for the vhosts that were managed by ispconfig, so dont remove it.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 29th July 2013, 17:19
rgdacosta rgdacosta is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Got it.

I re-instituted the file and added a directory block for the directory of the original virtual hosts below:

Code:
<Directory />
       AllowOverride None
       Order Deny,Allow
       Deny from all
</Directory>
Everything (seems to) works.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.3.3 fresh instalation - email tab is empty artur_gib Installation/Configuration 14 28th January 2014 20:02
Ftp problems timeout reny2000 General 6 23rd December 2009 12:09
ISPconfig new install - questions jasthom69 Installation/Configuration 1 8th October 2007 12:58
httpd broken after ISPConfig install ACDII Installation/Configuration 5 21st September 2006 21:16
ISPConfig install failure grimmers Installation/Configuration 20 26th July 2006 14:44


All times are GMT +2. The time now is 12:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.