#1  
Old 27th July 2013, 05:14
dikaell dikaell is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Post stunnel

Hello All,

I have some probelm with stunnel, on client cannot connect to the server,
in /var/log/stunnel/stunnel.log ;

2013.07.27 09:52:21 LOG5[22341:3082929840]: stunnel 4.21 on i486-pc-linux-gnu with OpenSSL 0.9.8g 19 Oct 2007
2013.07.27 09:52:21 LOG5[22341:3082929840]: Threading:PTHREAD SSL:ENGINE Sockets:POLL,IPv6 Auth:LIBWRAP
2013.07.27 09:52:21 LOG5[22341:3082929840]: 500 clients allowed
2013.07.27 10:01:39 LOG5[22347:3082929840]: Received signal 15; terminating

I'm using ubuntu server 8.04,

please help me, if anyone ever experienced the same thing,

Thanks for your kind and attention.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
stunnel

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
redirect handling with haproxy/stunnel Ber Installation/Configuration 4 12th September 2012 19:33
haproxy with stunnel problem abubin Server Operation 6 10th April 2012 15:08
ISPConfig 3 replication and Stunnel stefanm Installation/Configuration 3 3rd August 2011 17:02


All times are GMT +2. The time now is 07:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.