Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 15th July 2013, 23:39
asgare asgare is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default problem with "web" directory

Hi There
Please give me a solution!
I am absolutely new in Linux. In Ubuntu I have decided to install a CMS but due to "web" directory permissions which doesn't CMS to execute some actions, I had made some changes via chmod command. Regrettable, I can access anymore to the ISPConfig nor host.
Please let me know how can I fix this!? Can I remove "web" directory and make a replacement for that?
here is my host address: www.o10.ir
Regards
Amin
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to asgare For This Useful Post:
bpatrickmittle222 (19th July 2013)
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem Installing ISPConfig on a Debian System xyhfna Installation/Configuration 17 6th February 2007 14:09
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
64-bit Debian 3.1 Install Issue naruto Installation/Configuration 14 5th September 2006 04:12
Install Problem... roy_wiz678@yahoo.com.ph Installation/Configuration 2 15th July 2006 13:19
Install Error on Debian 3.1 planet_fox Installation/Configuration 4 25th June 2006 17:03


All times are GMT +2. The time now is 03:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.