Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th July 2013, 12:50
scubaclick scubaclick is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Apps vhost issue during installation

Hello,

I've been following this tutorial to set up ISPConfig 3 on a DigitalOcean droplet:
http://www.howtoforge.com/perfect-se...ot-ispconfig-3

The VPS runs Ubuntu 12.04 and Nginx 1.4 and PHP 5.4. I didn't get any errors until the last step. Here's what went wrong:
Code:
PHP Warning: symlink(): No such file or directory in /tmp/ispconfig3_install/install/lib/installer_base.lib.php on line 1619
I also noticed that clamav-daemon fails to restart.

Any help would be greatly appreciated!

Thanks,
Boris
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nginx apps vhost issue pititis Installation/Configuration 6 31st January 2013 16:09
ISPConfig 3 Single server issues on POP3/IMAP/ MyDNS vk1003 Installation/Configuration 7 17th July 2012 15:25
vhost issue ?! alicumircea General 2 31st January 2012 11:58
Security Issue in Mailserver after ISPConfig installation bogdinator Installation/Configuration 8 31st October 2006 12:00
newbie ububtu 6.0.6 error PHP binary line 816 davidsky73 Installation/Configuration 8 17th September 2006 11:51


All times are GMT +2. The time now is 16:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.