Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th July 2013, 10:23
aamirrajpoot aamirrajpoot is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 11
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default domains not working with www

I am using centos 6.4 64 bit, with ISPCONFIG 3.0.5.2

Using Digital Ocean server.



I have moved couple of domains to digitalocean hosting. and they were working fine. later I tried to bypass DNS management in digitalocean hosting and directly add DNS record in ISPConfig, but for some reason pages started to stall.


I have removed the DNS records from ISPConfig

Now the problem is I can access website from http://aala.pk but can not from http://www.aala.pk


Any sugeestion
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
bind, dns, www

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my site not working busykid Installation/Configuration 1 27th September 2011 10:55
my site not working busykid Installation/Configuration 1 26th September 2011 20:39
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 18:07
Security problem 2 ???? the revenge :) albertux Installation/Configuration 2 22nd September 2009 18:44
Sending mails to remote domains is not working. nandhu HOWTO-Related Questions 17 20th February 2006 20:27


All times are GMT +2. The time now is 15:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.