Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st July 2013, 09:47
zip zip is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Question ISPConfig 3 not working after reboot

Hello,

I need some help as I was unable to find an answer to my problem. I searched the forums and tried what I believed it applied to my problem but without any luck.
So, I installed ISPConfig 3.0.5.2 using this tutorial
Everything was fine until the server got a hard reboot. Now it won't open the admin pannel and none of the 4 or 5 websites hosted on it.
The crontab of one site is working just fine as I keep getting emails from it. Also the apache process is working:

Code:
tcp        0      0 :::8080                     :::*                        LISTEN      21077/httpd
tcp        0      0 :::80                       :::*                        LISTEN      21077/httpd
tcp        0      0 :::8081                     :::*                        LISTEN      21077/httpd
tcp        0      0 :::443                      :::*                        LISTEN      21077/httpd

Code:
[root@hosting sites-available]# tail -n 100 /var/log/httpd/error_log
[Sun Jun 30 03:11:09 2013] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Sun Jun 30 03:11:09 2013] [notice] Digest: done
[Sun Jun 30 03:11:10 2013] [notice] mod_python: Creating 4 session mutexes based on 256 max processes and 0 max threads.
[Sun Jun 30 03:11:10 2013] [notice] mod_python: using mutex_directory /tmp
[Sun Jun 30 03:11:10 2013] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Sun Jun 30 03:11:10 2013] [notice] Apache/2.2.15 (Unix) DAV/2 mod_fcgid/2.3.7 PHP/5.3.3 mod_python/3.3.1 Python/2.6.6 mod_ruby/1.3.0 Ruby/1.8.7(2011-06-30) mod_ssl/2.2.15 OpenSSL/1.0.0-fips configured -- resuming normal operations
Code:
[root@hosting sites-available]# uname -a
Linux hosting 2.6.32-358.6.2.el6.x86_64 #1 SMP Thu May 16 20:59:36 UTC 2013 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
Code:
[root@hosting sites-available]# cat /etc/*release
CentOS release 6.4 (Final)
LSB_VERSION=base-4.0-amd64:base-4.0-noarch:core-4.0-amd64:core-4.0-noarch:graphics-4.0-amd64:graphics-4.0-noarch:printing-4.0-amd64:printing-4.0-noarch

Can someone please help ?
Thanks.

Last edited by zip; 1st July 2013 at 09:57.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
centos 6.4, not working, reboot

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu 11.10, ISPConfig 3.0.4.1 needs some nginx.conf tweaks after following guide. talkingnews Installation/Configuration 10 28th November 2011 21:55
ISPConfig 3 Send/Receive mail not working. Acidut General 6 4th April 2010 11:24
Ftp problems timeout reny2000 General 6 23rd December 2009 11:09
Webmail not working - ISPConfig 3 FadeOUT Installation/Configuration 9 13th October 2009 12:39
ISPConfig stopped working malder General 3 8th December 2006 10:22


All times are GMT +2. The time now is 12:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.